ferestre-cu-economie-de-energie

Ferestre care reduc consumul de energie

Economia de energie devine astfel o joacă de copii!

Nu puteți face nimic împotriva creșterii prețurilor la energie, însă puteți  face ceva în privința consumului personal de energie. Din cauza ferestrelor prost izolate se pierde energie valoroasă neutilizată. Iar de plătit, tot trebuie să plătiți.

Cu sistemele noastre de ferestre puteți avea consumul D-voastră de energie sub control. Valorile ridicate de izolație asigură un consum redus de energie – cu până la 76% mai puțină energie decât în cazul ferestrelor vechi*. Un avantaj clar pentru portofelul D-voastră! Cu noile ferestre cu consum redus de energie de la REHAU luați decizia corectă. Astfel reduceți în mod semnificativ consumul de energie și economisiți bani cash.

Câtă energie puteți economisi?

Cu ajutorul acestui calculator puteti afla rapid cum sa economisieti energie.

Cum recunoașteți ferestre bine izolate?

Când vine vorba despre ferestre eficiente energetic, se vorbește despre valoarea U a ferestrelor. Valoarea U este coeficientul de transfer termic. Acesta este folosit pentru a evalua izolația termică a unei ferestre și specifică  cantitatea de căldură(energie) care este transmisă prin 1m2 al unui element de construcţie în decursul unei ore  dacă între temperatura aerului de pe cele 2 suprafeţe (interior-exterior) există o diferenţă de 1K.
Cu cât este mai mică această valoare, cu atât este mai mare izolaţia termică.

În comparație cu ferestre convenționale, cu o singură foaie de  geam, cu valori Uw în medie de 5,8 W / m²K, ferestrele noastre au valori maxime de până la 0,85 W / m²K. Montajul profesionist este deosebit de important pentru ferestrele D-voastră. Numai în cazul în care ferestrele sunt complet etanşe pot fi evitate daunele create de umiditate și mucegai.

Ferestrele noastre oferă mai mult.

Ele reprezintă nu doar excelentă economisire de energie, ci și:

  • Izolare fonică
  • Protecţie antiefracţie
  • Diversitate de design şi confort
  • Întreţinere uşoară

Ce așteptări aveți de la ferestrele D-voastră? În spectrul nostru de produse găsiți cel mai potrivit sistem pentru căminul D-voastră.

Comments for this post are closed.