Profile PVC WEISS PROFIL pentru usi si ferestre

Profilele WEISS PROFIL de 3 si 5 camere , sunt profile cu aspect european, fabricate dupa ultimele tehnologii austriece. Calitatea lor se verifica intr-un laborator modern, dotat cu aparate de masurare de mare precizie. Profilele PVC sunt obtinute din materiale de inalta calitate dupa o formula speciala, in conformitate cu conditiile climatice.

WEISS PROFIL WP3000

infografika_wp3000_englishSistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi cu o izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane. Exista posibilitatea de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvârşire oricărui interior.
Lăţimea cadrului  este de 60 mm.
Latimea constructiva a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm (la exterior), respectiv 43 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi  au o adancime de 85 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.

WEISS PROFIL WP5000

energywp5000_slider1_englishSistem din PVC cu 5 camere pentru ferestre şi uşi cu o  adancime de montaj de 72 mm ce ofera izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
Profile suplimentare din oţel cu o grosime de 1.5 mm şi 2.0 mm pentru a asigura durabilitatea ferestrelor.
Posibilitate de aplicare a geamurilor termopan cu diferite lăţimi: 24 mm 32 mm 40 mm.