Usi de garaj

Societatea noastra va pune la dispozitie 2 tipuri de usi de garaj. In functie de specificatiile tehnice ale spatiului unde doriti sa se monteze, va vom consilia in a alege cea mai buna varianta de usa de garaj.

USI GARAJ SECTIONALE

icon-usi-garaj-sectionale-giurgiu

 

USI GARAJ TIP RULOU

icon-usi-garaj-tip-rulou-giurgiu

 

USI DE GARAJ SECTIONALE

Usile de garaj sectionale sunt elegante si ergonomice, avand o deschidere pe verticala. O caracteristica principala a usilor de garaj sectionale este aceea ca ele ajuta la ocuparea unui spatiu cat mai redus in garajul dumneavoastra, fiind foarte simplu de manevrat si actionat.

usi-garaj-sectionale-giurgiu

GENERALITATI PRIVIND USILE DE GARAJ SECTIONALE

Prin alegerea unei usi de garaj sectionale castigul de spatiu este maxim. Usa/poarta se ridica in plan vertical si culiseaza apoi pana ce se aliniaza paralel cu plafonul, eliberand complet intrarea in garaj sau incapere. Panourile sunt realizate din otel tip sandwich avand ambele fete din otel galvanizat umplute cu spuma poliuretanica ce asigura o buna izolatie termica si fonica. Au o grosime standard de 40mm. Materialele folosite la confectionarea usilor sunt de cea mai buna calitate asigurand protectie impotriva agentilor corozivi.

Usile de garaj sectionale asigura o buna utilizare a lor pentru perioade mari de timp, nefiind necesara interventia dumneavoastra sau alte reglaje. Se pot personaliza cu vitralii, pot fi colorale in orice nuanta RAL si sunt foarte bune izolatoare termice. Au o rezistenta buna la zgariere pastrandu-si integritatea chiar daca sunt folosite foarte intens.

Usile de garaj sectionale ofera beneficiarilor siguranta maxima impotriva oaspetilor nepoftiti avand un sistem propriu anti-efractie. Daca usa de garaj este inchisa, setul de securizare intra automat in limitatorul sinei de culisare blocand-o automat astfel incat sa nu poata fi ridicata din exterior.

Usile sectionale pot fi construite intr-o multitudine de variante:
– pot fi cu actionare manuala cu maner,  manuala cu lant (reductor cu lant) cat si automata (motor, telecomanda, card);
– pot fi vopsite in diverse nuante RAL (culorile standard sunt alb, maro si argintiu RAL 9006);
– pot avea incastrata usa pietonata (montata fie central fie la o laterala a usii sectionale);
– pot avea incluse ferestre (numite si vitralii, asigura patrunderea luminii naturale);
– pot fi customizate in functie de pretul / accesoriile dorite de dumneavoastra.

Usile sectionale rezidentiale sunt foarte folosite datorita simplitatii de actionare, materialelor foarte bune de fabricatie, polivalentiei acestora si sunt rezistente la mii de cicluri de functionare. Pretul usilor sectionale este stabilit in functie de tipul de actionare, dimeniuni si accesorii.

 

USI DE GARAJ TIP RULOU

O alternativa a usii de garaj sectionala clasica este usa de garaj de tip rulou. Acestea au aproximativ aceleasi caracteristici ca si usile sectionale doar ca “stocarea lamelelor” se face intr-o caseta, caseta ce poate fi montata atat in interiorul cat si in exteriorul incaperii.

usa-garaj-tip-rulou-giurgiu

Usile de garaj de tip rulou (atat rezidentiale cat si industriale) sunt eficiente si foarte usor de montat. Montajul acestora se realizeaza in exteriorul golului incaperii (fiind necesara o caseta de stocare) sau in interior (de obicei nu este necesara o caseta).

CLASIFICARE USI DE GARAJ TIP RULOU

O clasificare a usilor de garaj de tip rulou poate fi facuta dupa tipul de lamela:
– usi de garaj tip rulou cu lamela de 55mm si cu dimensiuni de constructie de pana la 3500mm – actionarea acestora se face atat electric cat si manual;
– usi de garaj tip rulou cu lamela de 77mm  – actionarea acestora se face numai cu motor.

CARACTERISTICI ALE USILOR DE GARAJ TIP RULOU

– instalarea acestora este facuta prin aplicare pe interior (cu sau fara caseta aplicata);
– actionare manuala sau electrica;
– izolare termica de 0.85 Watt / mp x K
– lamelele sunt de 77 mm inaltime si au la baza aluminiul fiind umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila;
– culorile standard sunt alb si maro, putand fi alese si alte culori din gama RAL;
– incorporeaza sisteme de siguranta la intalnirea obstacolelor.