Rolete textile

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale.
Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare.
Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina - culori - texturi conferind personalitate si confort interiorului.

Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.
Prin varietatea de culori si modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Principalele avantaje

  • grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete
  • reprezinta un element modern pentru decoratiile interioare usor de montat si de întretinut
  • roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de culori si texturi

Tipuri de rolete textile

Roletele pot fi simple sau cu caseta si ghidaj, caseta montându-se în partea superioara a tâmplariei. Caseta este din aluminiu si este disponibila în culorile alb, maro, stejar, auriu si mahon. Principala functie a casetei este de a îmbraca tamburul pe care ruleaza ruloul oferindu-i o protectie mai buna. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu disponibile în culorile alb, maro, stejar auriu si mahon.

ZI/NOAPTE

logo-zi-noapte

VAN GOGH

rolete-vangogh

STYLE

rolete-style

TROPIC

rolete-tropic

KIDS

rolete-kids

CARINA

rolete-carina

COSMO

rolete-cosmo

REMBRANDT

rolete-rembrandt

STELLA

rolete-stella

STELLA COLOR

rolete-stella-color

REFLEXIV

rolete-reflexiv