Serviciile oferite

servicii
Pentru noi, satisfactia clientilor reprezinta cel mai important aspect, iar pentru a realiza acest lucru va punem la dispozitie:

  • experienta noastra - pentru a va oferi cele mai bune sfaturi posibile
  • produse de cea mai inalta calitate la un pret competitiv
  • servicii la cele mai inalte standarde

 Servicii de montaj:

Pentru usi si ferestre PVC sau aluminiu, plase contra insectelor, jaluzele verticale sau orizontale, rolete textile de interior, rulouri exterioare din PVC sau aluminiu pe raza municipiului si a judetului Giurgiu, precum si in Bucuresti si Ilfov.

*Nota: serviciile privind masuratorile, demontajul tamplariei vechi precum si transportul pot fi gratuite doar pe perioada desfasurarii promotiilor sau in alte situatii, contravaloarea acestor servicii nefiind inclusa in pretul final al produsului.

 Service si intretinere (reparatii termopane):

Clientilor nostri, le oferim service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan, tripan si alte accesorii.
Pentru buna functionare a tamplariei pvc cu geam termopan efectuam periodic, la cerere, inspectii tehnice.
Intretinerea sau revizia periodica a ferestrelor si usilor din PVC sau aluminiu la un interval de minim un an, maxim doi (daca tamplaria este noua) este recomandata in primul rand de producatorul de feronerie al tamplariei. Toate componentele mobile ale feroneriei trebuie sa fie unse, dar cu solutii care nu vor afecta protectia la coroziune. De asemenea producatorul de garnitura al ferestrei mentioneaza ca ea trebuie stearsa cu solutie speciala pentru a nu imbatrani, pentru a-si pastra elasticitatea si totodata pentru o etansare mai buna, cel putin o data pe an.
Aceste interventii periodice facute de un specialist prelungesc viata tamplariei si calitatea acesteia si va oferi o functionare corecta a ferestrelor dvs. datorita reglajelor care se efectueaza in momentul reviziei.
Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati lista completa pentru servicii de service/reparatii termopane.

 Servicii in antrepriza:

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori.

 Consultanta tehnica de specialitate:

Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi consultanta de specialitate tuturor celor interesati în achizitii sau renovari.
Oferim garantie pentru produsele si serviciile comercializate.

cere-oferta-termopane-giurgiu